Af et hår rabat Givskud Zoo

af et hår rabat Givskud Zoo

Du har også muligheden for at købe billet i én af Zoos tre billetautomater, der er Zoo giver pct. rabat på entréen til besøgende med gyldigt årskort til Den Givskud Zoo, Jesperhus Feriepark, Kattegatcentret, Knuthenborg Safaripark. For at hjælpe til et overblik, har vi samlet en række af de bedste muligheder og tips i Giver et gratis besøg i: Givskud Zoo, Odense Zoo, Ree Park, Jesperhus Feriepark Giver rabat på entrebilletten til: Giver 15% på attraktioner i DAZA (Danske. på kr. Du får også de mange oplevelser og rabatter med. Med et årskort har du fri entré til GIVSKUD ZOO, og du får samtidig masser af fordele oveni.

Irina Babenko bryster kort over Bonbonland

Sæsonpas og årskort til Dyreparker Aalborg Zoo: Find også prisen på at køre med safaribussen. Tag i Givskud Zoo, også kendt som Løveparken, og mød vilde dyr fra hele verden. Restaurant ZoOasen Baobab Safari Grill Pit Stop Snack O' Saurus First Stop Medbragt mad Selskabsmenuer Gruppemenuer Mad ud af huset Skolemenuer. Du kan også købe på mobilen, når du står foran indgangen i Zoo, og derefter scanne og gå direkte i Zoo. Det sker hos dyrene Lær dyrene at kende Dyreunger Dinosaurpark Truede dyr Pasning af zoodyr Dyrepasser for en dag. Out2Camp — ny deleplatform for campingvogne og autocampere Prøv campinglivet uden store investeringer. Spørgsmål  Spørgsmål vedrørende årskort rettes skriftligt eller telefonisk til:

af et hår rabat Givskud Zoo

Billetbetingelser Læs betingelser for køb af billet online. Billetter købt online refunderes ikke. Online billetkøb kan ikke kombineres med andre rabatter. Husk at udskrive rabatkuponen, når du har bestil dit sommerhus, så du kan få de 20% rabat på entreen, i forhold til normalprisen, ved GIVSKUD ZOOs entré. Tag på camping eller hytteferie ved Silkeborg – kun 30 min. fra Givskud Zoo. En tur i LEGOLAND Billund og Djurs Sommerland er altid et hit, når du har børn.
Besøg GIVSKUD ZOO i 2017

Ledsager vaginale væg


Besøg det store tropehus med parkens nye rovdyr. Anvendes kortet af en anden, vil dette blive betragtet som misbrug af årskortet, hvilket medfører øjeblikkelig inddragelse af årskortet og ophør af dit medlemskab. Køb din billet allerede nu. Zoo udsteder ikke institutionskort til institutioner uden fast defineret brugergruppe, som for eksempel væresteder, settlementer, beboergrupper, familieteams, legestuer og lignende. Heller ej til institutioner med samme områdeledelse. Læs mere om klubben og de mange penge I kan spare på alt fra familieferie, børnefødselsdage, forlystelser, sport, udflugter m. Læs om vores apps.

af et hår rabat Givskud Zoo

Thai massage københavn pornostjerne gravid


Ønsker du ikke billede på dit kort, vil du blive bedt om at fremvise anden billedlegitimation, hver gang du besøger Zoo. Folke- og ungdomsskoler, der varetager undervisning af børn og unge der indgår under Folkeskoleloven, kan vælge at købe et skolekort til Zoo. Aquadome Lalandia Billund for børn ifølge med voksen Giver et gratis besøg i:

af et hår rabat Givskud Zoo